2022-2024 Döneminde ATO’nun Düzenlediği Geziler…

Ankara Tabip Odası bünyesinde 2022-2024 Yönetim döneminde düzenlenen geziler ile hekimler kısa süreli olsa da şehir hayatının karmaşasından çıkma fırsatı buldu.  

 

18 Eylül 2022

Küre Dağları Gezisi

Ankara Tabip Odası Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen günübirlik Küre Dağları gezisine katılan yaklaşık 50 kişilik grup rehber eşliğinde Horma Kanyonu, Ilıca Şelalesi ve Çatak Kanyonunu gezdi. Kanyon, şelale ve doğanın içinde unutulmayacak bir macera yürüyüşü yapan grup yöresel yemeklerden de tadarak akşam saatlerinde Ankara’ya ulaştı.
 

 

16 Ekim 2022

Çitköy Alakamp Gezisi

ATO Kültür Sanat Komisyonu tarafından 2022 yılı içinde düzenlenen ikinci gezinin rotası Çitköy Alakamp oldu. Sabahın erken saatlerinde Ankara’dan yola çıkan yaklaşık 40 kişilik grup, dere kenarında yaptıkları doğa yürüyüşüyle Hacılar Şelalesi’ne ulaştı. Şelale ve meyve ağaçlarıyla kaplı doğanın içinde geçirilen saatlerin ardından grup kamp alanındaki akşam yemeğinin ardından akşam saatlerinde Ankara’ya ulaştı.
 

 

13-15 Ekim 2023

Tunceli, Munzur, Ovacık ve Kemaliye Turu

ATO’nun düzenlediği ve yoğun ilgi gören uçaklı butik Tunceli, Munzur, Ovacık ve Kemaliye turu ile hekimler yörenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladı. Konaklamalı tur kapsamında 13 Ekim’de Ankara Esenboğa Havalimanında buluşan hekimler sabahın erken saatlerinde Erzurum’a indiler. Tur boyunca rehber eşliğinde Pülümür ilçesi, Cemal Süreya Kültür ve Bellek Evi, Munzur Vadisi, Tunceli şehir merkezi, Tunceli Müzesi, Ağlayan Kayalar, Halvori Kayalıkları, Ovacık ilçesi, Munzur gözeleri, Pertek, Keban Barajı, Kemaliye, tekne turu ile Karanlık Kanyon, Apçağa Köyü, Harput Ulu Cami, Harput Kalesi, Onar köyü, Şefik Gül Kültür Evi gezildi. 3 gün süren turda katılımcılar Ovacık ve Eğin’deki otellerde konakladılar. Tur sonunda Elazığ havalimanından Ankara’ya dönen katılımcılara gezi boyunca ATO Genel Sekreteri Dr. Mine Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Alpertan Açar eşlik etti.